breaking news

Georges St-Pierre schakelt hulp in van Jake Shields

October 10th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op 4 november wordt het pay-per-view evenement UFC 217 georganiseerd in de Madison Square Garden van New York City. Het evenement staat bomvol grote namen en heeft potentie op bij de absolute top te eindigen. Tijdens het evenement zal de voormalige UFC Welterweight kampioen Georges St-Pierre zijn langverwachte terugkeer naar de Octagon maken. Hoewel de vorige dominantie van St-Pierre in de Welterweight divisie heeft plaatsgevonden, is hij dit keer van plan de Middleweight kampioen Michael Bisping te verslaan. Hiervoor schakelt hij onder andere hulp in van zijn oude tegenstander Jake Shields.

Afgelopen maandagavond heeft Shields een foto geplaatst op zijn Instagram waarin hij samen met St-Pierre in Montreal’s wereldberoemde Tristar-sportschool traint.

Helping GSP get ready for his return! @georgesstpierre @garrytonon @danaherjohn @ajj_brand_official

A post shared by Jake Shields (@jakeshields) on

Shields en St-Pierre hebben in 2011 de Octagon met elkaar gedeeld. Tijdens het main event van UFC 129 stonden beide mannen tegenover elkaar tijdens de debuutshow van Toronto. Shields wist zich sterk te houden won zelfs een ronde in het gevecht. Uiteindelijk wist St-Pierre de jury te overtuigen de sterkste te zijn en ontving de unanieme beslissing. Shields is de afgelopen tijd actief gebleven bij de organisatie World Series of Fighting (Professional Fighters League PFL). Hij heeft momenteel een record van 32–9–1 (1).

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »