breaking news

Gegard Mousasi: “Lovato Jr heeft zeker doping gebruikt”

July 3rd, 2019 | by Stefan Van Erp
Gegard Mousasi: “Lovato Jr heeft zeker doping gebruikt”
Bellator MMA
0

Gegard Mousasi was afgelopen maandag te gast bij Vechtersbazen van Spike TV. Tijdens deze uitzending sprak Mousasi over doping gebruik binnen de sport. Hij gaf aan dat hij een foto van Lovato jr. voor het gevecht had doorgestuurd naar Bellator CEO Scott Coker met de mededeling dat Lovato Jr. getest moest worden. 

Killer instinct

Gegard Mousasi was erg openhartig in de uitzending van Vechtersbazen. Hij gaf aan dat hij zijn killer instinct miste in de kooi. De week in aanloop naar het gevecht waren de zenuwen aanwezig en voelde hij zich scherp. Echter voelde hij op de dag van het gevecht  totaal geen spanningen. Ook de absolute wil om te winnen leek te ontbreken in de kooi. Dit neemt Mousasi zichzelf dan ook kwalijk.

Doping

Mousasi is altijd uitgesproken geweest over dopinggebruik. Ook deze keer stak hij zijn vermoedens niet onder stoelen of banken. Toen Mousasi iemand van de commissie sprak gaf hij aan dat Lovato Jr. getest moest worden op doping. Hierop gaf deze commissaris aan dat er op de dag van het gevecht getest zal worden. Daar voegde de Nederlander nog bij dat er op bloed getest moet worden en niet alleen op urine. Daar werd niet op in gegaan. Mousasi liet het er niet bij. Hij appte Bellator CEO Scott Coker een foto van Lovato met de mededeling dat hij getest moest worden. Coker beloofde daarop terug te komen. Dat is echter niet gebeurd.

Legacy

Mousasi sprak er ook over het einde van zijn carriere nadert. Hij gaf hierin aan dat hij niet verwacht dat mensen hem zullen herinneren als hij stopt. “Er is altijd iemand anders” geeft Mousasi aan. Presentator Dennis Kornman is het niet met hem eens. “Je bent een van de grootste en meest succesvolle MMA vechters die Nederland heeft en heeft gehad.”

Vechtersbazen is wekelijks te zien via het Youtube kanaal van Spike Sports NL. Iedere maandagmiddag om 16:00 staat er een nieuwe aflevering online. Check hier de aflevering met Gegard Mousasi:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »