breaking news

Gegard Mousasi en Stefan Struve hopen op gevecht tijdens UFC: Rotterdam

March 29th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op zaterdag 2 september is het wederom Rotterdam dat de gastheer voor de leider in MMA zal spelen. De Rotterdam Ahoy zal ongetwijfeld weer rood, wit en blauw kleuren na het fantastische evenement van verleden jaar. Het evenement waarop alle Nederlandse vechters hun partij wonnen. Het evenement is nog even van ons verwijderd, maar onder andere Gegard Mousasi en Stefan Struve hopen hierop ingeroosterd te worden.

Fox Sports sprak met beide atleten en vroegen naar de toekomstplannen:

Stefan Struve: “Ik kan lekker de tijd nemen. Ik ga zo een beetje half juni richting Amerika om te gaan trainen. Hier zal ik 10 a 11 weken aan de bak gaan om 300% terug te komen. Ik denk dat er voor mij een plekje is. Ik heb nog niks getekend, maar ik denk dat ik een mooie avond kan verzorgen.”

Gegard Mousasi:”Ik zou graag voor eigen publiek willen uitkomen. De sfeer was goed, het publiek stond achter de eigen vechters. Het zou een mooie ervaring zijn. Ik zou er graag willen vechten en ga erachteraan.”

Terwijl Stefan Struve aan het herstellen is van een schouderblessure is het aan de voormalig Middleweight kampioen Chris Weidman en de Leidenaar Gegard Mousasi om het publiek te trakteren op een spectaculair gevecht tijdens UFC 210. Dit gevecht zal op 8 april 2017 plaatsvinden in het KeyBank Center in Buffalo, New York.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »