breaking news

Geen winst voor Costello van Steenis tijdens Bellator 233

November 9th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Geen winst voor Costello van Steenis tijdens Bellator 233
Bellator MMA
0

Afgelopen vrijdag 8 november sloot Costello van Steenis samen met collega John Salter het evenement Bellator 233 af. In een volle zaal van het Winstar World Casino van Thackerville, Oklahoma vocht hij de volle rondes en gaf hij de partij aan de jury. Uiteindelijk ontving het gevecht een score van 29-28, 29-28, 29-28 en ging de winst naar Salter.

In de eerst ronde opende Van Steenis met hoge trappen en vliegende knietechnieken.Echter wist Salter de ‘The Spaniard’ vast te binden aan de grond. Salter wist hier te scoren met korte stoten naar het lichaam en haalde hiermee de jury over om de meeste punten te ontvangen.

In de tweede ronde maakte Van Steenis een fout waardoor Salter de dominantere positie kon pakken. Er is in deze ronde gevochten voor een submission maar er is uiteindelijk niet afgeklopt.

In de derde kwam Van Steenis link uit de hoek met en schitterende stoot en en trap. Salter absorbeerde de slagen en wist te ontsnappen van het gevaar. Uiteindelijk heeft Salter vanuit toppositie de rest van de wedstrijd uitgezeten.

In een interview na het gevecht vertelde Salter nog nooit zulke harde klappen te hebben ontvangen. Beide vechters verlieten de kooi met een jurybeslissing van 3X 29,28 voor Salter.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »