breaking news

Geen winst voor Anthony Engelen tijdens ONE Eternal Glory

January 19th, 2019 | by Redactie
Geen winst voor Anthony Engelen tijdens ONE Eternal Glory
ONE Championship
0

Afgelopen zaterdag 19 januari vocht Engelen zijn achtste partij voor de Aziatische ONE Championship. Ditmaal stond hij opnieuw op het canvas voor zijn thuispubliek in de Istora Senayan van Jakarta, Indonesië. Hij vocht tegen de sterke nieuwkomer Won Il Kwon.

Powered by Aiki Budo.

Engelen stond in eerste instantie ingeroosterd tegenover Thai Rithy. Echter heeft de promotie deze tegenstander moeten vervangen door Won Il Kwon. Deze 23-jarige vechter kwam uit voor Extreme Combat en de Top Gym BF.

Na keiharde head-kick knock-outs en spectaculaire gevechten was het aan Engelen en Kwon om de kooi van Eternal Glory te betreden.

Engelen opent agressief met enkele mooie combinaties. Zowel stoten als trappen worden direct daarna door beide partijen gegeven. Er wordt veel bewogen en Engelen zoekt naar de clinch. Deze wordt door Kwon gestopt en niet veel later beantwoord met een rechter stoot. De scheidsrechter stopt hierna de partij op 1:07 van de eerste ronde en geeft de winst aan Won Il Kwon.

De beelden van Eternal Glory:

Anthony Engelen vocht de achtste partij:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »