breaking news

Geen vervanger Romero, Waterson vs. Hill gecanceld en nieuwe tegenstander OSP op 22 augustus

August 14th, 2020 | by Marcel Dorff
Geen vervanger Romero, Waterson vs. Hill gecanceld en nieuwe tegenstander OSP op 22 augustus
UFC
0

De UFC heeft zojuist de complete card voor UFC on ESPN 15 bekend gemaakt op 22 augustus aanstaande in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. In totaal zijn er vier veranderingen bekend gemaakt. Het Main Event is nog altijd hetzelfde. Deze partij zal plaatsvinden in de Bantamweight divisie tussen Frankie Edgar en Pedro Munhoz. Echter is de partij tussen Yoel Romero en Uriah Hall compleet geschrapt en zal opnieuw worden ingepland voor een later evenement.

Eveneens is ook de partij in de Strawweight divisie tussen Michelle Waterson en Angela Hill gecanceld. BJ Penn.com wist te melden dat het om persoonlijke redenen kwam van de kant van Waterson. Het Co-Main Event op 22 augustus zal gaan tussen Ovince St.Preux en Alonzo Menifield. St.Preux zou het opnemen tegen Shamil Gamzatov. Echter zal Gamzatov om onbekende redenen niet vechten. Hierdoor zal Fortis MMA vechter Alonzo Menifield dus aantreden tegen OSP.

Tot slot moest ook Philip Rowe verstek laten gaan. Hij brak zijn teen en zal worden vervangen door promotionele nieuwkomer Carlton Minus. Minus neemt het op tegen eveneens debutant Matthew Semelsberger. Beide mannen openen de avond op 22 augustus.

Bekijk hier de complete card.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »