breaking news

Geen succes voor Alexander Gustafsson tijden Heavyweight debuut

July 26th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Geen succes voor Alexander Gustafsson tijden Heavyweight debuut
UFC
0

Na een afwezigheid van ruim een jaar stond de Zweedse Alexander Gustafsson weer op het canvas voor een partij bij de Ultimate Fighting Championship (UFC). Ditmaal maakte hij zijn debuut binnen de Heavyweight divisie en stond hij ingeroosterd tegenover de Braziliaanse Fabricio Werdum. Al in de eerste ronde moest hij gedwongen afkloppen om zijn arm te redden. De partij ging dan ook na 2 minuten en 30 seconden naar de oud kampioen.

Gustafsson kwam ongeveer 10 jaar geleden binnen en leek direct een geschikte kandidaat voor het goud. Met enorm spectaculaire overwinningen van onder andere Matt Hamill, James Te Huna en Jared Hamman vocht hij misschien wel het mooiste gevecht in de geschiedenis van de promotie. Zo werden wij getrakteerd op het gevecht van het jaar tegen Jon Jones.

Helaas kende zijn loopbaan daarna nog maar enkele overwinningen. Zo waren Anthony Johnson, Daniel Cormier en Anthony Smith hem te sterk af.

Gustafsson hing zijn handschoenen aan de wilgen en kwam vervolgens zonder succes terug met een gevecht binnen de Heavyweight divisie. The Mauler reageerde op het verlies via social media:

https://twitter.com/AlexTheMauler/status/1287221486089121792

Tegenstander Werdum verscheen na het gevecht voor de camera met een interview:

Wanneer Gustafsson weer in de Octagon staat is nog onbekend. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »