breaking news

Geen live publiek bij ONE: King of the Jungle door coronavirus

February 17th, 2020 | by Redactie
Geen live publiek bij ONE: King of the Jungle door coronavirus
ONE Championship
0

Waar de gevechten tijdens ONE: Championship normaal worden gehouden onder de begeleiding van een luid applaus, zal het tijdens ONE: King of the Jungle muisstil zijn. Het coronavirus gooit roet in het eten en zorgt voor hoge risico’s. Daarom heeft de promotie besloten dat de deuren van de Singapore Indoor Stadium op 28 februari gesloten blijven.

ONE: King of the Jungle kent een kickboks titelgevecht tussen Stamp Fairtex en Janet Todd. Ook staat er een Muay Thai titelgevecht op de kaart tussen Sam-A Gaiyanghadao en Rocky Ogden. Verder staan atleten Amir Khan, Tiffany Teo, Mei Yamaguchi en Wu Chiao Chen ingeroosterd om te strijden voor de winst.

Chatri Sityodtong brak het nieuws via social media:

BREAKING NEWS: In light of the coronavirus situation in Singapore, I have made the decision to convert ONE: King of the…

Geplaatst door Chatri Sityodtong op Maandag 17 februari 2020

Vorige week maakte de promotie het resterende evenementenschema bekend. Hierin staan evenementen in onder andere China, de Filipijnen, Maleisië en Indonesië. Het is nog onbekend wat hiermee gaat gebeuren.

ONE: King of the Jungle zal nog wel live uitgezonden worden op de streaming kanalen van ONE: Championship. Voor het Nederlandse publiek zal dit op Youtube zijn.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.