breaking news

Geen interim titel voor Romero, wel winst!

February 11th, 2018 | by Redactie
Geen interim titel voor Romero, wel winst!
UFC
0

Het evenement van The Ultimate Fighting Championship in Perth, Australië was vlak voor aanvang opnieuw tegen een fikse domper aangelopen. Yoel Romero slaagde er niet in om zijn afgesproken gewicht te halen en stond te zwaar op de weegschaal voor zijn partij tegen Luke Rockhold. Dit zorgde ervoor dat hij bij winst geen titel ontving.

In de derde ronde wist Romero een goede linker hoek te plaatsen op de kin van Rockhold. Samen met een opvolgende stoot waren goed voor de winst. Romero ontving geen Performance of the Night bonus, maar zeer waarschijnlijk wel een gevecht tegen de huidige kampioen Robbert Whittaker. De vorige keer dat Romero en Whittaker tegen elkaar vochten, won Whittaker met een unanieme beslissing.

De MMA wereld reageert op het spectaculaire gevecht:

https://twitter.com/HurricaneShaneB/status/962557479619104768?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmmajunkie.com%2F2018%2F02%2Ftwitter-reacts-yoel-romero-knockout-luke-rockhold-ufc-221

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! Wij zijn ook te vinden op Youtube! Hier kun je een shirt van Hesdy Gerges winnen!

Comments are closed.

Translate »