breaking news

Gavin Tucker vervangt Ryan Hall tegen Dan Ige

February 22nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Gavin Tucker vervangt Ryan Hall tegen Dan Ige
UFC
0

Gavin Tucker gaat het in een featherweight gevecht op 13 maart, tijdens een UFC Fight Night, opnemen tegen Dan Ige, zo meldt Brett Okamoto van ESPN. Hij vervangt de uitgevallen Ryan Hall. Het evenement zal plaatsvinden in het UFC Apex in Las Vegas.

Gavin Tucker maakte in 2017, tegen Sam Sicilia, succesvol zijn UFC debuut. De voormalig ECC featherweight kampioen wist zijn tegenstander via een unanimous decision te verslaan. In het gevecht dat daarop volgde stond Tucker, tegen Rick Glenn, aan de verkeerde kant van een unanimous decision. Dit was zijn eerste en voorlopig laatste verloren gevecht. De Canadees herpakte zich goed en is nu drie gevechten ongeslagen gebleven. Zo wist hij Seung Woo Choi en Justin Jaynes via een ‘rear naked choke’ te verslaan. In zijn meest recente gevecht kwam Tucker, na drie rondes met Billy Quarantillo, als winnaar uit de strijd.

Tijdens het main event van een UFC Fight Night, op 15 juli, kwam er een einde aan Ige’s winstreeks van zes gevechten. De Hawaïaan nam het op tegen Calvin Kattar en verloor het gevecht via een unanimous decision. Tijdens zijn sterke reeks, die hij in 2018 met een TKO overwinning op Mike Santiago begon, wist Ige onder meer Mirsad Bektić en Edson Barboza te verslaan. Het was zijn eerste verlies sinds zijn verloren UFC debuut tegen Julio Arce.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »