breaking news

Frankie Perez maakt comeback tegen Marc Diakiese in Albany, New York

October 23rd, 2016 | by Marcel Dorff

Zojuist is bekend geworden dat Frankie Perez het in Albany, New York zal opnemen tegen Marc Diakiese. Het Lightweightgevecht zal plaatsvinden op 9 December 2016 tijdens UFC Fight Night 102 in het Times Union Center.

Frankie Perez (MMA 10-2/UFC 1-1) is dan echt terug in de UFC. De man uit Howell, New Jersey maakte in Augustus vorig jaar bekend dat hij zou stoppen met MMA. Hij had zijn doel bereikt : Een gevecht in de UFC winnen. Het is toch weer gaan kriebelen bij Frankie Perez en nadat bekend werd dat MMA legaal werd in New York liet Perez meteen weten weer beschikbaar te zijn voor een partij in de UFC. Perez maakte begin 2015 zijn UFC debuut. Perez vocht het merendeel van zijn gevechten voor de Ring of Combat organisatie, maar won nooit de titel. Het was namelijk het enige gevecht wat hij voor die organisatie niet in winst wist om te zetten. Zijn debuut in de UFC ging niet als gepland. Perez verloor in de derde ronde via TKO van Johnny Case. Zijn eerste en tot noch toe enige win pakte Perez vlak voor het bekend maken van zijn ”MMA pensioen”. Perez finishte Sam Stout via TKO in de eerste minuut van de eerste ronde.

Marc Diakiese (MMA 10-0/UFC 1-0) is een van de grootste MMA talenten van Europa. De Engelsman van Congolese afkomst heeft al zijn Pro-MMA carrière partijen winnend afgesloten. Diakiese is de Lonsdale BAMMA Lightweight Kampioen. Hij baarde veel opzien in zijn laatste twee partijen voor die organisatie. Zijn beide tegenstanders werden gestopt via KO na respectievelijk 24 en 36 seconden. Diakiese maakte eerder deze maand zijn UFC debuut. In Manchester werd late replacement Lukasz Sajewski via TKO laat in de tweede ronde verslagen. Diakiese houdt echter niet van stilzitten en heeft dus alweer een volgend gevecht in het vooruitzicht.

pixlr_20161022012006015

Leave a Reply

Translate »