breaking news

”Frankenstein” ontmoet Jordan Johnson tijdens UFC Denver

January 10th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat Luis Henrique Da Silva beter bekend als Frankenstein opnieuw is ingepland. De Braziliaan zou het in eerste instantie in Maart opnemen tegen Ion Cutelaba in Fortaleza, maar Cutelaba haakte twee dagen na de bekendmaking van het gevecht af met een blessure. Frankenstein mag het nu op 28 Januari 2017 in Denver, Colorado opnemen tegen de ongeslagen nieuwkomer Jordan Johnson. Het Light-Heavyweightgevecht zal plaatsvinden tijdens UFC on FOX 23 in het Pepsi Center.

Luis Henrique Da Silva (MMA 11-1/UFC 2-1) kwam in 2016 als ongeslagen vechter de UFC binnen. Frankenstein wist tijdens zijn debuut in de UFC meteen te imponeren. Hij versloeg Jonathan Wilson via TKO in de tweede ronde. Ook zijn tweede gevecht won Frankenstein in de UFC. Joachim Christensen werd in de tweede ronde gefinisht via Armbar Submission. Afgelopen December tijdens UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië nam Frankenstein het op tegen de ongeslagen Schot Paul Craig. Voor het eerst in de Pro-MMA carrière van de Braziliaan werd er verloren. Craig, die zijn UFC debuut maakte was via Armbar Submission in de tweede ronde te sterk.

Jordan Johnson (MMA 6-0/UFC 0-0) zal in Denver zijn UFC debuut maken. Johnson is sinds 2014 actief in het professionele MMA en wordt gezien als een groot talent. Johnson traint bij The MMA Lab waar onder anderen UFC vechters als Bryan Barberena, John Moraga, Scott Holtzman, Lauren Murphy en voormalig UFC Lightweight Kampioen Benson Henderson actief zijn. Johnson komt de promotie binnen als de RFA Light-Heavyweight Kampioen.

Leave a Reply

Translate »