breaking news

Francis Ngannou zwaar favoriet tegen Jairzinho Rozenstruik

December 18th, 2019 | by Redactie
Francis Ngannou zwaar favoriet tegen Jairzinho Rozenstruik
UFC
0

Op 28 maart 2020 knokken Francis Ngannou en Jairzinho Rozenstruik tegen elkaar tijdens UFC Fight Night 172. Beide Heavyweights staan ingeroosterd op het main event in de Nationwide Arena van Columbus, Ohio. Als we de cijfers moeten geloven is Ngannou zwaar favoriet om de partij te winnen.

Op de meeste sportweddenschappen websites is het geld vooral ingezet op de Ngannou. Dit terwijl Jairzinho net van een indrukwekkende en opmerkelijke overwinning tegen Alistair Overeem komt.

Ngannou heeft zijn laatste partij in juni 2019 gevochten. Hij versloeg Junior Dos Santos met een technische knock-out in de eerste ronde. Dit zorgde voor de derde overwinning op rij. De winst op Jairzinho zal hem dan ook hoogstwaarschijnlijke een gevecht voor het goud opleveren.

Volgens de online weddenschappen staat Ngannou momenteel als -350 favoriet. Rozenstruik is aan de andere kant de +275 underdog.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.