breaking news

Francis Ngannou : ”Een gevecht voor de titel is het volgende voor mij”

July 17th, 2019 | by Marcel Dorff
Francis Ngannou : ”Een gevecht voor de titel is het volgende voor mij”
UFC
0

Na drie eerste ronde knock-outs twijfelt UFC heavyweight contender Francis Ngannou niet meer aan zijn titelkansen. Het eerstvolgende gevecht is hoe dan ook voor de titel laat Ngannou aan de pers doorschemeren. Een officiële bevestiging vanuit de UFC heeft hij echter nog niet ontvangen. 

Toen ”The Predator” werd gevraagd of een titelkans het volgende is reageerde hij als volgt.

”Wat zou ik nog meer moeten doen? Ik zie geen enkele andere partij die op dit moment zinvol zou zijn voor mijn UFC loopbaan. Het is tijd dat ik wat respect toegedeeld krijg vanuit de UFC. Ik heb een hele zware periode achter de rug met twee verliespartijen die mijn zelfvertrouwen hadden aangetast, maar nu ben ik sterker terug dan ooit. Heel misschien als Stipe Miocic wint van Daniel Cormier, dan gaan ze een derde gevecht doen tussen die twee. Maar in iedere ander plaatje ben ik gewoon de volgende”.

Ngannou heeft maar liefst zeven first round knock-outs op zijn cv staan. Alle zeven knock-outs waren zelfs een feit binnen twee minuten. De laatste drie partijen van ”The Predator” eindigden in 45 seconden (Curtis Blaydes), 26 seconden (Cain Velasquez) en 71 seconden (Junior Dos Santos).

Als laatst werd Ngannou gevraagd wat voor veranderingen hij gemaakt heeft. De Afrikaanse striking sensation reageerde met een lach en zei : ”I finish the fights earlier than I used to”.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »