breaking news

Francimar Barroso en Darren Stewart op herhaling in Londen

December 16th, 2016 | by Marcel Dorff

Zojuist is bekend geworden dat Francimar Barroso en Darren Stewart het tegen elkaar zullen opnemen tijdens UFC Fight Night 108 in Londen, Engeland. Het Light-Heavyweightgevecht zal plaatsvinden op 18 Maart 2017 in de O2 Arena. Eerder dit jaar stonden beide mannen in São Paulo tegenover elkaar, toen won Darren Stewart in de eerste ronde via TKO. Maar na afloop bleek dat Barroso aangeslagen was door een illegale maar onopzettelijke kopstoot. Hierdoor werd het gevecht omgezet in een No-Contest.

Francimar Barroso (MMA 18-5-0-1/UFC 3-2-0-1) is een vechter uit Team Nova União. De Brazilian Jiu Jitsu Black Belt vecht sinds Augustus 2013 in de UFC. Hij behaalde overwinningen tegen Ednaldo Oliveira, Ryan Jimmo (R.I.P.) & Elvis Mutapcic. Verliespartijen leed de Braziliaan tegen Hans Stringer en Nikita Krylov. Krylov is de eerste vechter ooit die Barroso tot aftikken dwong via een Rear Naked Choke Submission. Barroso heeft ondanks zijn positief record in de UFC niet veel indruk gemaakt tot noch toe. Eerder dit jaar verloor hij in Ahoy dus van Nikita Krylov, en de No-Contest tegen Darren Stewart was ook niet een al te beste prestatie.

Darren Stewart (MMA 7-0-0-1/UFC 0-0-0-1) is een ongeslagen Engelse vechter die van de Cage Warriors FC organisatie komt. Stewart won zijn vier partijen in de Cage Warriors FC organisatie allemaal via TKO, waarvan drie in de eerste ronde. Stewart is de Killacam Fight Night kampioen, een organisatie waar hij in 2015 tweemaal voor vocht. Stewart dacht dus zijn UFC debuut gewonnen te hebben via TKO, maar wacht doordat het gevecht werd omgezet in een No Contest dus nog steeds op zijn eerste overwinning in de Octagon.

pixlr_20161215224406336

Leave a Reply

Translate »