breaking news

FOG komt met rectificatie voor Fred Sikking vs Boy Boy Martin

October 31st, 2017 | by Redactie
FOG komt met rectificatie voor Fred Sikking vs Boy Boy Martin
WFL
0

Afgelopen weekend vond er in het topsportcentrum Almere World Fighting Leaugue Final 16 plaats. Na de partij van Fred Sikking vs Boy Boy Martin ontstond er verbazing bij zowel het publiek als bij het team van Boy Boy Martin.

De wedstrijd werd in het voordeel van Fred Sikking gegeven na 3 rondes met spectakel. Echter nam na de partij Boy Boy de microfoon van Jay Jay Boske om te vertellen dat hij het niet eens was met de jury uitslag en dat dat alleen komt omdat Fred Sikking meer tafels had verkocht.

Vandaag 31 oktober 2017 komt het FOG met een rectificatie van de uitslag en die klinkt als volgt:

Kickboxing partij
Fred Sikking (Vos Gym) vs Boy Boy Martin (The Colosseum):

Nadat de uitslag van de partij Fred Sikking vs Boy Boy Martin bekend was gemaakt kwam één van de juryleden er achter dat hij abusievelijk één briefje verkeerd had ingevuld, door Rode hoek met de Blauwe hoek te verwisselen. De uitslag is hierdoor in het voordeel van Sikking uitgevallen terwijl dat voor Martin had moeten zijn. Het hoofd van jury heeft vervolgens na overleg met de Ringscheidsrechter en de juryleden besloten terug te komen op de eerder genomen beslissing en vervolgens in plaats van Fred Sikking de winst toe te kennen aan Boy Boy Martin.
De uitslag is nu Fred Sikking vs Boy Boy Martin (WOP)

De organisatie WFL heeft GEEN invloed op jurybeslissingen.
De bond die deze beslissingen neemt is een onafhankelijke en externe partij.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »