breaking news

Flyweights JJ Aldrich en Lauren Mueller treffen elkaar tijdens UFC Tampa

August 10th, 2019 | by Marcel Dorff
Flyweights JJ Aldrich en Lauren Mueller treffen elkaar tijdens UFC Tampa
UFC
0

De UFC heeft via de Tampa Bay Times een nieuw gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 161 card in Tampa, Florida op 12 Oktober 2019. JJ Aldrich maakt haar opwachting in de Flyweight divisie tegen Lauren Mueller. Beide vrouwen treffen elkaar in de Octagon van de Amalie Arena op de Preliminary Card.

JJ Aldrich (MMA 7-3/UFC 3-2) maakte in December 2016 op short notice haar debuut voor de UFC. Aldrich verving TUF 23 winnares Tatiana Suarez tegen de Braziliaanse Juliana Lima. In een zeer matig gevecht was Lima uiteindelijk de minst slechte en won ze via Unanimous Decision. Aldrich had voordat ze de UFC binnen kwam een 4-1 record. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Echter verloor ze in de kwartfinale van de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF. Aldrich wist in 2017 haar eerste overwinning in de Octagon te pakken. Via Unanimous Decision was ze te sterk voor de Zuid-Koreaanse Chan Mi Jeon in Auckland. Aldrich gaf die overwinning in Januari 2018 een goed vervolg. Tijdens UFC St.Louis versloeg Aldrich via Unanimous Decision Danielle Taylor. Aldrich wist er vervolgens drie op een rij van te maken in Augustus 2018. Via Unanimous Decision werd Polyana Viana verslagen. Aldrich ging vervolgens een gewichtsklasse omhoog en werd gekoppeld aan de ongeslagen Maycee Barber tijdens UFC Nashville in Maart 2019. Na een sterke eerste ronde ging het mis in de tweede ronde. Barber won via TKO.

Embed from Getty Images

Lauren Mueller (MMA 5-2/UFC 1-2) is sinds 2015 actief in het Pro-MMA. Mueller vocht haar eerste drie Pro-MMA partijen voor de Gladiator Challenge organisatie. Alle drie de partijen wist Mueller te winnen. Mueller kreeg vervolgens (op short notice) de kans om zich te bewijzen tijdens het eerste seizoen van de Dana White’s Contender Series in Augustus 2017. Tijdens Week 8 nam Mueller het op tegen Kelly McGill-Velasco. Mueller vocht sterk en pakte een imposante Unanimous Decision overwinning. Mueller verdiende hiermee een UFC contract, en maakte vervolgens in April 2018 haar officiële UFC debuut tegen Shana Dobson. Mueller won het gevecht via Unanimous Decision. Mueller werd vervolgens gematcht tegen de Chinese Yanan Wu tijdens UFC Beijing. Mueller verloor via Armbar Submission in de eerste ronde en was niet meer langer ongeslagen. Mueller pakte vervolgens een short notice partij tegen Poliana Botelho tijdens UFC 236 in Atlanta in April 2019. Mueller wist in de derde ronde sterk terug te komen, maar verloor de eerste twee rondes waardoor de Unanimous Decision naar Botelho ging.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »