breaking news

Flyweight titelgevecht voor ONE: Visions of Victory

February 18th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

ONE Championship (ONE), het grootste wereldwijde sportmedia-bedrijf in de Aziatische geschiedenis, heeft eerder zijn terugkeer aangekondigd in de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. ONE: Visions of Victory staat geschreven in de agenda van het Axiata Stadium en zal verschillende vechters het podium geven in de vorm van MMA-kooi. In het main event zal de Braziliaanse Adriano “Mikinho” Moraes een poging doen om zijn Flyweight titel te verdedigen.

De 28-jarige Adriano ‘Mikinho’ Moraes van Brazilië is een Braziliaanse Jiu-Jitsu expert met goed afgeronde en opvallende grappling vaardigheden. Hij is de ONE Flyweight wereldkampioen en is een van de meest ervaren en dominate kampioenen in de vechtsportwereld. Recent verloeg Moraes de voormalige kampioen Kairat Akhmetov in een epische rematch. Hier wist Moraes na een afwezigheid van een jaar zijn riem terug te winnen. Hij is nu klaar om zijn titel te verdedigen tegen de sterke Reece “Lightning” McLaren uit Australië.

Reece McLaren wist recent zijn tegenstander te stoppen met een zeer spectaculaire Brabo Choke submission. Daarvoor verloor hij twee partijen van Kevin Belingon en Bibiano Fernandes. McLaren heeft gevochten voor promoties als EMMA, FWC en Nitro MMA.

Lees ook: ONE Championship lanceert ONE Kickboxing.

Ook komen er lokale vechters in actie. Agilan Thani uit Kuala Lumper, Maleisië is een 22-jarige strijder en een van de beste Welterweights in One Championship. Tijdens Thani zijn snelle opmars heeft hij een record weten te behalen van 8 om 1, met daarin een titelgevecht tegen de voormalige ONE Welterweight wereldkampioen Ben Askren in mei 2017. Thani zal vechten tegen de nieuwkomer Amiteh Chaebey uit India. De voormalige SFL kampioen staat bekend om zijn knock-out kracht en zal zijn debuut maken bij de organisatie.

Op hetzelfde evenement staat de 19-jarige Christian Lee weer op het canvas. De oud Prankration World Champion wist recent te winnen van de Japanse veteraan en oud ONE Lightweight kampioen Kotetsu Boku. Hij staat nu ingeroosterd tegenover de 39-jarige Kazunori Yokota uit Chiba, Japan.

Daarnaast vecht Gianni Subba tegen Danny Kingad en Muhammad Aiman tegen Burn Soriano. Ook staat de 18-jarige Jihin Radzuan op de kaart. Ze zal haar ONE debuut maken tegen Puja Tomar. Ook vecht Jerome S. Paye deze avond tegen Hisyam Samsudin.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! Wij zijn ook te vinden op Youtube! Hier kun je een shirt van Hesdy Gerges winnen!

Comments are closed.

Translate »