breaking news

Flyweight gevecht tussen Tim Elliott en Su Mudaerji op 26 juni

March 24th, 2021 | by Redactie
Flyweight gevecht tussen Tim Elliott en Su Mudaerji op 26 juni
UFC
0

Tim Elliott en Su Mudaerji gaan het op 26 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Na een verliesreeks van drie gevechten, waarin hij twee keer werd gefinished, wist Tim Elliott zich te herpakken. In juli nam Elliott het op tegen Ryan Benoit, dit gevecht wist hij, via een unanimous decision, te winnen. Eerder deze maand, tijdens UFC 259, nam hij het op tegen Jordan Espinosa. In een dominant optreden wist hij Elliott het gevecht, via een unanimous decision, te winnen.

Su Mudaerji is bezig aan een sterke reeks. “The Tibetan Eagle” verloor zijn UFC-debuut in 2018 van Louis Smolka, maar heeft sindsdien geen gevecht verloren. Zo wist hij in zijn tweede gevecht bij de organisatie Andre Soukhamthath, via een unanimous decision, te verslaan. In het gevecht daarop sloeg hij Malcom Gordon knock-out, hiervoor kreeg hij een ‘Performance of the Night’ bonus. In zijn meest recente gevecht nam Mudaerji het op tegen Zarrukh Adashev. Dit gevecht wist hij, via een unanimous decision, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »