breaking news

Flyweight gevecht tussen Jeff Molina en Daniel Lacerda op 23 oktober

July 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Flyweight gevecht tussen Jeff Molina en Daniel Lacerda op 23 oktober
UFC
0

Een flyweight partij tussen Jeff Molina en de debuterende Daniel Lacerda is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 23 oktober zal plaatsvinden, zo meldt Combate. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement plaatsvindt.

Jeff Molina maakt zich op voor zijn tweede gevecht in de UFC. “El Jefe” deed vorig jaar augustus mee aan de Dana White’s Contender Series en wist een UFC-contract te bemachtigen. In april, tijdens UFC 261, maakte Molina zijn debuut. Na een geweldige knokpartij van drie rondes wist hij Aoriqileng, via een unanimous decision, te verslaan. Beide vechters werden beloond met een ‘Fight of the Night’ bonus.

Daniel Lacerda staat voor zijn UFC-debuut. De Braziliaan begon in 2017 zijn professionele MMA-carrière en wist in die periode een record van 11-1 neer te zetten. Zijn enige verlies liep hij op door een schouderblessure, waardoor hij niet door kon gaan met het gevecht. Lacerda is momenteel bezig aan een winstreeks van drie gevechten. Alle drie de partijen wist hij via een finish te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »