breaking news

Floyd Mayweather verslaat Conor McGregor

August 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Enkele ogenblikken geleden stonden Floyd Mayweather en Conor McGregor op het canvas om te strijden voor de winst. Deze bokspartij heeft plaatsgevonden in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Beide mannen droegen 8oz handschoenen en stonden samen met scheidsrechter Robert Byrd in de ring. De juryleden waren Burt Clements, Dave Moretti en Guido Cavalieri. Het was aan Floyd Mayweather om de ‘Money Belt’ in ontvangst te nemen.

In de eerste paar rondes verraste McGregor het publiek met een aantal gevaarlijke stoten. Na verschillende jabs van zowel de southpaw als orthodox stance leek Mayweather rond de vierde ronde regelmatig te antwoorden met stoten. Het was dan ook aan de Ier om achteruit te vechten. Beide kanten weten stoten te plaatse.

Vooral in de zevende ronde zet Mayweather veel druk op McGregor. Hij weet keer op keer stoten te landen en forceert McGregor om de clinch op te zoeken. Ook deelt Mayweather een flinke rechter stoot uit.

Conor McGregor lijkt al zijn energie gebruikt te hebben. Zijn handen zakken en hij valt tegen de touwen aan om zijn rust te pakken. Voor Mayweather is dit een perfect moment om het tempo te verhogen en McGregor te verassen met zeer snelle combinaties. Hij wacht dan ook in de tiende ronde tot McGregor zijn energie weer heeft gebruikt om vervolgens te gaan. Dit gebeurd met succes, hij weet de scheidsrechter te overtuigen om de partij te stoppen.

Floyd Mayweather wint zijn vijftigste bokspartij met technische knock-out.

Het gevecht was razend populair. Zo kwamen er wereldwijd mensen bij elkaar in onder andere bioscopen, zalen en arena’s om het gevecht te bekijken.

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Translate »