breaking news

Filemon Wesselink vecht tijdens Enfusion Kickboxing

May 1st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

BNN presentator Filemon Wesselink stapt voor zijn nieuwe programma, Filemon slaat door, de ring in. Vorig jaar deed hij er alles aan om een afgetraind lichaam te krijgen en ditmaal kiest hij ervoor om de handschoenen aan te trekken voor een kickbokspartij. Filemon slaat door is vanaf 7 mei elke zondag te zien op NPO 3. De drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky helpt Wesslink maandenlang om hem voor te bereiden voor zijn wedstrijd. Een tegenstander is nog niet bekendgemaakt.

Enfusion is blij dat dat ze Filemon aan het programma kunnen toevoegen “Wij zijn door BNN benaderd met deze vraag. We zijn heel enthousiast over de insteek van het programma. Wij doen erg ons best de sport in een goed daglicht te krijgen, dit programma draagt daar aan bij. Alle kanten van de sport worden op een leuke manier belicht.”

Filemon staat op 3 juni ingeroosterd om te vechten tijdens het gala in Groningen. Gedurende het programma wordt bekend gemaakt tegen wie Filemon vecht. Er worden ook allerlei BN’er bij betrokken. Zo zal Glory kampioen Rico Verhoeven en de cast van de serie Vechtershart ook aanwezig zijn.

Comments are closed.

Translate »