breaking news

Fight Nights Global belooft evenementen in VS en Brazilië

February 28th, 2018 | by Redactie
Fight Nights Global belooft evenementen in VS en Brazilië
Fight Nights Global
0

Het Russische Fight Nights Global is grotendeels gericht op de binnenlandse markt. Echter zal hier in 2018 verandering in moeten komen. Fight Nights Global president Kamil Gadzhiev vertelde dat de promotie van plan is om in het komende jaar evenementen in zowel de Verenigde Staten als Brazilië te houden.

Na het 83ste evenement van Fight Nights Global van afgelopen week in Rusland zei Gadzhiev dat het bedrijf plannen maakt voor een grote internationale expansie: “We started already in Moscow. We’ll continue in Slovakia. We’ll go to Brazil. We’ll go to United States.”

Gadzhiev praat verder: “I think something big is going on. Twenty events, all high-level, and the most important thing is we need new names, big names. We need big fighter names. We need new talents, everything. We’ll work on that. We’re very focused on growing something big, building something very, very high-level.”

Tijdens Fight Nights Global 83 pakte Akhmed Aliev (17-4) de Lightweight titel met een spectaculaire spinning-kick knock-out tegen Magomedsaygid Alibekov (9-1). Slechts acht dagen later is het aan onder andere Deak vs. Shupanov om het publiek te trakteren van Bratislava, Slowakije.

Gadzhiev weigerde zijn organisatie te vergelijken met anderen in het internationale landschap, maar is van plan dat Fight Nights Global na verloop van tijd groeit als merk en in kwaliteit.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »