breaking news

Fight Island update

April 25th, 2020 | by Redactie
Fight Island update
UFC
0

De tijdlijn om in mei de eerste gevechten af te werken op ‘Fight Island’ lijkt verschoven, maar White houdt vol, “Fight Island is a real thing”. Binnen een tijdbestek van 2 maanden (medio juni) zullen de eerste gevechten op het privé eiland gaan plaatsvinden. Na de vier evenementen in Florida, die zullen plaatsvinden op 9, 13, 16 en 23 mei, is ‘Fight Island’ aan de buurt.

Op vragen welk eiland Dana White op de kop heeft weten te tikken wil de voorzitter geen antwoord geven. Er is ondertussen wel bekend dat niet alleen internationale vechters op het eiland zullen vechten. Het is goed mogelijk dat er ook Amerikaanse vechters op het eiland actief zullen zijn, laat hij optekenen.

Ook laat White weten dat hij veel aandacht zal besteden aan het gemak dat de vechters op het eiland zullen ervaren. Er zal een breed scala aan middelen voor hun beschikbaar zijn. Van top trainingsfaciliteiten, een goede infrastructuur tot luxe hotels.

De Octagon zal geplaats worden op het strandgedeelte van het eiland, in verband met de veiligheid van vechters en overige crew zullen er geen fans worden toegelaten tot het eiland.

Later ongetwijfeld meer.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »