breaking news

Fight Announcement: Poging vier voor Ian McCall

September 20th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Het zit de 32-jarige Flyweight vechter niet mee. Al meerdere keren heeft hij voor niks hard getraint, het afgesproken gewicht gehaald en afgerezen naar het land van gevecht. Het begon op 8 augustus 2015, Ian McCall moest eind juli het gevecht met een blessure afzeggen. Hij was niet in staat om op te vechten tegen Dustin Ortiz tijdens UFC Fight Night 73. Willie Gates viel voor hem in.
Een jaar later stond McCall ingeroosterd om te vechten tegen Justin Scoggins tijdens UFC 201, maar slechts twee dagen voor het evenement kondigde Scoggins aan het afgesproken gewicht niet te halen. het gevecht is vervolgens geannuleerd in van de kaart gehaald.
McCall kreeg een nieuwe tegenstander aangewezen en kreeg een plek op het evenement UFC 203. Helaas kreeg tegenstander Ray Borg drie dagen voor het evenement een slechte bacterie binnen en moest de kaart gedwongen verlaten.

Kans nummer vier staat voor de deur! Op 19 november staat McCall tegenover Neil Seery tijdens UFC Fight Night 99 in de SSE Arena van Belfast Noord-Ierland. Het main event van deze avond wordt verzorgd door Gunnar Nelson en Dong Hyun Kim.

ufc

Leave a Reply

Translate »