breaking news

Felipe Colares vs. Journey Newson toegevoegd aan UFC evenement op 1 mei

February 26th, 2021 | by Redactie
Felipe Colares vs. Journey Newson toegevoegd aan UFC evenement op 1 mei
UFC
0

Felipe Colares maakt op 1 mei zijn terugkeer in de Octagon. De Braziliaan gaat het opnemen tegen Journey Newson in de Bantamweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Geruchten zeggen dat deze locatie Las Vegas zal zijn. Het gevecht werd bekend gemaakt door Tudo Sobre MMA en is inmiddels door beide vechters bevestigd.

Felipe Colares (MMA 9-2/UFC 1-2) in Brazilië beter bekend als Felipe Cabocão maakte in 2013 zijn Pro-MMA debuut. De Braziliaan pakte in het regionale Braziliaanse circuit vijf overwinning uit evenveel partijen waarna hij werd getekend door de prestigieuze Jungle Fight organisatie. Tijdens zijn debuut versloeg hij Thiago “Manchinha” Silva via TKO in de eerste ronde. Hierop volgde in April 2016 een Arm-Triangle Choke Submission overwinning op Jordano Abdon in de derde ronde. Pas anderhalf jaar later keerde Colares terug bij Jungle Fight. Echter mocht hij ditmaal voor de vacante titel vechten tegen Caio Gregorio. Colares won via Unanimous Decision en tekende vervolgens een contract bij de UFC. Tijdens zijn debuut voor de organisatie nam hij het op tegen Geraldo de Freitas tijdens UFC Fortaleza. De Freitas vocht sterk en bracht via Unanimous Decision Colares zijn eerste verliespartij van zijn Pro-MMA carrière toe. Colares keerde vervolgens terug in de Bantamweight divisie. Tijdens UFC San Antonio in Juli 2019 nam hij het op tegen Domingo Pilarte. Colares wist de partij via Split Decision te winnen. Colares kon die overwinning in Januari 2020 geen goed vervolg geven. Tijdens UFC Raleigh werd verloren van Montel Jackson via Unanimous Decision. Colares werd vervolgens in November 2020 gematcht tegen Gustavo Lopez. Echter moest Colares verstek laten gaan na een positieve COVID-19 test.

Embed from Getty Images

Journey Newson (MMA 9-3-0-1/UFC 0-2-0-1) is een Amerikaanse MMA vechter die in 2015 zijn Pro-MMA carrière startte. Na in zijn eerste jaar een record van 3-1 bij elkaar gevochten te hebben tekende Newson bij de CageSport organisatie. Daar wist hij drie partijen voortijdig te beslissen en in zijn derde partij eveneens de titel te pakken. Newson vocht vervolgens nog voor Prime Fighting en FFC. Bij Prime Fighting pakte hij meteen tijdens zijn debuut de titel. Newson bracht vervolgens in Juni 2019 zijn winstreak van zes partijen de Octagon in tijdens UFC Minneapolis tegen de Braziliaan Ricardo Ramos. Ramos bleek echter via Unanimous Decision te sterk voor Newson. Vervolgens vocht Newson in Februari 2020 tegen Domingo Pilarte. Newson won de partij via KO in de eerste ronde. Echter werd hij na het gevecht positief getest op marihuana en werd de partij omgezet in een No Contest. Newson zou vervolgens in September 2020 terugkeren in de Octagon tegen Randy Costa. Wederom wist Newson niet de eerste overwinning op zijn UFC record te pakken. Newson verloor via KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »