breaking news

Felipe Colares vs. Gustavo Lopez toegevoegd aan UFC evenement op 7 november

August 29th, 2020 | by Marcel Dorff
Felipe Colares vs. Gustavo Lopez toegevoegd aan UFC evenement op 7 november
UFC
0

De UFC heeft een partij in de Bantamweight divisie toegevoegd aan de 7 november card die zal plaatsvinden in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. De Braziliaan Felipe Colares gaat het opnemen tegen Gustavo Lopez. Farah Hannoun meldde een mondelinge overeenkomst, wij kunnen de partij bevestigen.

Felipe Colares (MMA 9-2/UFC 1-2) in Brazilië beter bekend als Felipe Cabocão maakte in 2013 zijn Pro-MMA debuut. De Braziliaan pakte in het regionale Braziliaanse circuit vijf overwinning uit evenveel partijen waarna hij werd getekend door de prestigieuze Jungle Fight organisatie. Tijdens zijn debuut versloeg hij Thiago “Manchinha” Silva via TKO in de eerste ronde. Hierop volgde in April 2016 een Arm-Triangle Choke Submission overwinning op Jordano Abdon in de derde ronde. Pas anderhalf jaar later keerde Colares terug bij Jungle Fight. Echter mocht hij ditmaal voor de vacante titel vechten tegen Caio Gregorio. Colares won via Unanimous Decision en tekende vervolgens een contract bij de UFC. Tijdens zijn debuut voor de organisatie nam hij het op tegen Geraldo de Freitas tijdens UFC Fortaleza. De Freitas vocht sterk en bracht via Unanimous Decision Colares zijn eerste verliespartij van zijn Pro-MMA carrière toe. Colares keerde vervolgens terug in de Bantamweight divisie. Tijdens UFC San Antonio in Juli 2019 nam hij het op tegen Domingo Pilarte. Colares wist de partij via Split Decision te winnen. Colares kon die overwinning in Januari 2020 geen goed vervolg geven. Tijdens UFC Raleigh werd verloren van Montel Jackson via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Gustavo Lopez (MMA 11-5/UFC 0-1) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2012. Na in zijn eerste drie jaar als professional een 3-1 record te hebben opgebouwd tekende Lopez bij de Combate Americas organisatie. Daar wist hij te imponeren met drie overwinningen tegen onder meer Joey Ruquet en Saul Elizondo. Hierdoor mocht hij in Oktober 2016 vechten voor de vacante titel tegen John Castaneda. Lopez verloor in de vierde ronde via TKO. Vervolgens wist Lopez wel van Steve Swanson te winnen en vocht hij tweemaal voor een andere organisatie. Lopez keerde vervolgens terug bij Combate Americas om wederom voor de titel te vechten. Echter werd ditmaal verloren via Split Decision van Jose Alday. Vervolgens wist Lopez zich te revancheren met een Von Flue Choke overwinning tegen Vicente Marquez en dwong hij een rematch af met Alday. Dat driemaal scheepsrecht is bleek. Lopez won via TKO in de eerste ronde en was de nieuwe kampioen. Lopez verdedigde eenmaal de titel via KO in de eerste ronde tegen Joey Ruquet en tekende vervolgens bij de UFC. Op short notice vocht hij in Juni 2020 tegen Merab Dvalishvili. Lopez verloor via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »