breaking news

Fedor Emelianenko tekent laatste contract voor afscheidspartijen

June 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Fedor Emelianenko tekent laatste contract voor afscheidspartijen
Bellator MMA
0

Fedor Emelianenko heeft een nieuw mulit-fight contract getekend bij Bellator MMA. De Mixed Martial Arts legende wil hiermee zijn loopbaan als professionele vechter middels een ‘Farewell tour’ afsluiten.

Powered by Aiki Budo.

Er kunnen niet genoeg positieve woorden over The Last Emperor worden geschreven. Vele MMA sporters en volgers zien deze 42-jarige Rus als een speciale atleet. Hij bleef in zijn hoogtijdagen bijna 10 jaar ongeslagen. Emelianenko wist de grote der aarden in het MMA bijna allemaal te verslaan. En was hét gezicht van de PRIDE FC organisatie.

Fedor tekende in 2017 zijn eerste contract bij de Amerikaanse Bellator MMA. Na een verliespartij nam hij deel aan het Bellator Heavyweight Grand Prix toernooi. Hier versloeg hij Frank Mir en Chael Sonnen in de eerste ronde. De finalist Ryan Bader was hem echter te sterk. Hij verloor deze partij met een knock-out in de eerste ronde.

Met 45 professioneel partijen is het einde in zicht. Fedor heeft een nieuw Bellator MMA contract getekend en ziet dit als zijn afscheidstournee. De promotie heeft nog geen evenement aangewezen voor deze partijen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »