breaking news

Featherweight contenders bekend en Jahfarr Wilnis haakt af voor GLORY 39

February 18th, 2017 | by Stefan Van Erp
Featherweight contenders bekend en Jahfarr Wilnis haakt af voor GLORY 39
GLORY
0

GLORY heeft zojuist de deelnemers van het Featherweight contender toernooi bekend gemaakt. De winnaar van dit toernooi, gehouden tijdens GLORY 39 zal het later dit jaar op gaan nemen tegen Robin van Roosmalen voor de Featherweight titel.

Het eerste contender gevecht van de avond gaat tussen voormalig Featherweight kampioen en nummer 2 gerankte Serhiy Adamchuk en Anvar Boynazarov uit Oezbekistan. Boynazarov staat als nummer 8 gerankt in de divisie.

Serhiy Adamchuk (33-7, 16 KO) draait sinds 2011 mee in het professionele kickboksen. Adamchuk staat bekend om zijn uitstekende bokstechniek. Hij vocht zijn eerste gevecht voor GLORY in 2015 waar hij direct vocht voor de titel tegen Gabriel Varga. Adamchuk won via een Unanimous Decision. Daarna verdedigde hij eenmaal succesvol zijn titel. In een gevecht over de volle 5 ronden won Adamchuk via een Unanimous Decision tegen Mosab Amrani. Een gevecht later leverde Adamchuk zijn titel in na een verlies via Majority Decision in een rematch tegen Gabriel Varga.

Anvar Boynazarov (79-20-2, 45 KO) heeft een achtergrond in Muay Thai. Hij verhuisde naar Thailand om zich daar full-time te richten op trainen en wedstrijden vechten. Boynazarov won de felbegeerde WMF titel in Thailand op 140 lbs. In 2015 debuteerde hij voor GLORY. In een gevecht met Giga Chikadze tijdens GLORY 23 wist hij te winnen via een Unanimous Decision. Later dat jaar verloor hij zijn tweede partij tegen zijn huidige tegenstander Serhiy Adamchuk. In een spannend gevecht won Adamchuk via een Unanimous Decision en krijgt Boynazarov nu de kans dit verlies te revancheren.

Het tweede gevecht gaat tussen de Thai Petchpanomrung Kiatmookao en de Rus Alexei Ulyanov. Voor Ulyanov wordt het zijn debuut voor GLORY.

Petchpanomrung Kiatmookao (152-34-2, 25 KO) veranderde zoals veel Thaise vechters zijn achternaam in de naam van de gym waar hij traint. Kiatmookao staat bekend als een harde werker. Hij traint altijd op het scherpst van de snede waarmee hij zelfs zijn landgenoten regelmatig verrast. Kiatmookao is voormalig WMC kampioen. In 2016 vocht hij zijn eerste partij voor GLORY en wist deze winnend af te sluiten via een Unanimous Decision tegen Stanislav Renita.

Alexei Ulyanov (21-2-1, 7 KO) is tevens een Muay Thai specialist. Hij vocht zijn eerste professionele partij in 2007. Sindsdien werkt Ulyanov zich op. In zijn laatste 10 partijen won hij er 8, verloor er 1 en 1 partij eindigde in een draw. De 28-jarige Rus staat voor zijn eerste partij in GLORY en hoopt via deze weg zo snel mogelijk een titelgevecht af te kunnen dwingen.

Tevens werd er bekend gemaakt dat Jahfarr Wilnis door medische redenen niet kan vechten tijdens GLORY 39. Wilnis stond gepland op het op te nemen tegen Jamal Ben Saddik. De organisatie heeft een nieuwe opponent voor Ben Saddik gevonden in de vorm van de Braziliaan Guto Inocente.

Comments are closed.

Translate »