breaking news

Fans praten over Alistair Overeem vs. Jon Jones

September 5th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Fans praten over Alistair Overeem vs. Jon Jones
UFC
0

Over enkele uren stapt Alistair Overeem op het canvas van de Ultimate Fighting Championship (UFC) om te strijden tegen Augusto Sakai. Hij doet dit in het UFC APEX in Las Vegas, Nevada tijdens UFC Fight Night 176. Overeem verwacht hiermee zijn laatste run naar de titel te maken en zou dit na de winst kunnen versnellen met een partij tegen Jon Jones.

Alistair Overeem staat momenteel op de zesde plaats van de UFC Heavyweight rankings. Tegenstander Sakai staat op de negende plaats. Een spectaculaire overwinning zal hem hoogstwaarschijnlijk ergens tussen Derrick Lewis, Jairzinho Rozenstruik en Curtis Blaydes plaatsen.

De 40-jarige Reem doet nog één poging om het goud te winnen:

Binnenkort verwacht Jon Jones zich toe te voegen aan de UFC Heavyweight divisie. De pound-for-pound koning heeft het Light Heavyweight goud al van zich afgeworpen en verwacht binnenkort aan de top te staan van de zwaardere divisie. Echter speelt de discussie nu of Francis Ngannou niet het meeste recht heeft op een gevecht tegen kampioen Stipe Miocic.

Overeem vs. Jones klinkt als een zeer interessante partij. Beide vechters beheersen een vlijmscherp boksspel en behoren tot de absolute top. De winnaar zou dan kunnen strijden tegen de winnaar van Miocic vs. Ngannou.

De promotie heeft nog niet gesproken over toekomstplannen. Mogelijk dat er vannacht tijdens de persconferenties meer informatie komt!

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »