breaking news

Fabio Maldonado en Diego Brandao ingeroosterd op Fight Nights Global

August 8th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Fabio Maldonado en Diego Brandao ingeroosterd op Fight Nights Global
Fight Nights Global
0

De Russische Fight Night Global organisatie komt binnenkort met een spectaculair MMA evenement. Op 4 september zal het Ali Aliev Sports Palace in Kaspiysk, Dagestan, Rusland het podium geven aan de aanwezige vechters. Het evenement wordt georganiseerd onder de naam Fight Night Global 73 (FNG 73).

Er zijn al enkele namen bekendgemaakt voor deze kaart. Zo zullen Fabio Maldonado (32-11) en Kuran Omarov (8-0) strijden voor de Light Heavyweight titel, en staan Rousimar Palhares (19-8) vs. Shamil Amirov (3-0) en Diego Brandao (22-11) vs. Akhmed Aliev (15-4) ook op de agenda.

De 37-jarige Fabio Maldonado heeft al drie keer eerder voor deze promotie gevochten. Zo maakte hij zijn debuut tijdens een opmerkelijke partij tegen Fedor Emelianenko. De ex-UFC vechter wist pas zijn eerste winst te maken tegen Abdl-Khamid-Davlyatov. Hiermee verbeterende hij zijn record naar drieëntwintig om elf.

Diego Brandao is ook geen onbekende vechter. Deze Braziliaanse vechter maakte een spectaculaire introductie bij de organisatie. Zo versloeg hij Murad Machaev met een schitterende armklem:

De ex-UFC vechter wist ook Vener Galiev voor de bel te stoppen. Dit deed hij door middel van een knock-out in de eerste ronde. Brandao kent een professioneel record van tweeëntwintig om elf.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws! Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.

Translate »