breaking news

Exclusief interview Said el Badaoui: “Ik heb mijn eigen visie en mijn manier”

July 16th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Exclusief interview Said el Badaoui: “Ik heb mijn eigen visie en mijn manier”
GLORY
0

Vorige maand stopte de samenwerking tussen Badr Hari en trainer Mike Passenier. De 34-jarige kickbokser zegt dat hij de beslissing genomen heeft om bij zijn trainer weg te gaan omdat hij ”uit zijn comfortzone wil stappen om het beste uit zichzelf te halen”. Badr maakte vervolgens via social media bekend dat hij Said el Badaoui als nieuwe coach heeft. Badr zegt vertrouwen te hebben in de samenwerking en verwacht dat dit zal leiden tot succes. MMA DNA zocht El Badaoui op voor een exclusief interview:

El Badaoui is geen onbekende in de vechtsportwereld. Hij traint ook andere Nederlandse vechters zoals Melvin Manhoef en Germaine de Randamie.

Het eerstvolgende gevecht van Hari zou een rematch tegen Glory heavyweight kampioen Rico Verhoeven kunnen zijn. De twee vochten in december van het jaar 2016 al eerder tegen elkaar. Destijds moest Hari opgeven met een armblessure.

Check het MMA DNA Facebook-evenement voor meer exclusieve content, informatie over de ticketverkoop en de nieuwste aankondigingen!

Op 10 december 2016 stonden Rico Verhoeven en Badr Hari tegenover elkaar op het canvas in een uitverkochte König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland. De partij is toen in de tweede ronde aan de 30-jarige Verhoeven gegeven middels een technische knock-out. Bekijk de partij hier terug:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »