breaking news

Exclusief Interview met ONE Championship contender Pieter Buist

February 11th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Exclusief Interview met ONE Championship contender Pieter Buist
ONE Championship
0

Pieter ‘The Archangel’ Buist versloeg tijdens ONE: Fire & Fury de ongekend populaire Eduard Folayang. Hij pakte de winst na een jurybeslissing en heeft hiermee zijn naam wereldwijd op de kaart gezet. Wij zochten hem op in Breda en spraken hem over onder andere het gevecht en zijn toekomst.

De 31-jarige Buist won op 24 mei 2018 de World Fighting League (WFL) Grand Prix titel. Hij ontving met deze winst een entreeticket voor een partij bij de Aziatische ONE Championship. Dit deed hij in stijl en verloeg Kota Shimoishi met een zeer spectaculaire technische knock-out in de tweede ronde.

Daarna versloeg hij Antonio Caruso met een unanieme beslissing gevolgd door de grootste winst van zijn carrière. Met Eduard Folayang op zijn curriculum vitae hoopt hij snel te mogen vechten voor het goud. De drager hiervan is op het moment de 21-jarige Christian Lee.

MMA DNA sprak exclusief met Pieter Buist:

ONE Championship heeft de gevechten van Buist tijdens Warriors of Light, Dawn of Valor en Fire & Fury geplaatst op het Youtube kanaal van de promotie. MMA DNA zet deze op rij:

Pieter Buist vs. Kota Shimoishi:

Pieter Buist vs. Antonio Caruso:

Eduard Folayang vs. Pieter Buist:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »