breaking news

EXCLUSIEF Interview Djamil Chan : “Ik wil een gevestigde naam worden bij Brave CF.”

October 17th, 2018 | by Redactie
EXCLUSIEF Interview Djamil Chan : “Ik wil een gevestigde naam worden bij Brave CF.”
Brave CF
0

Ruthless FC vechter Djamil Chan zal het op 16 November 2018 opnemen tegen voormalig Brave CF titeluitdager Luan “Miau” Santiago. Het gevecht in de Lightweight divisie zou wel eens beslissend kunnen zijn voor wie het volgende titelgevecht krijgt tegen de winnaar van Lucas Martins en Abdul-Kareem Al Selwady. Deze partij staat eveneens op het Brave CF 18 evenement. In aanloop naar de partij aankomende maand hadden we de mogelijkheid om Chan enkele vragen te stellen.

Lees het interview hieronder.

Djamil, allereerst bedankt voor je tijd. Hoe gaat je trainingskamp en werk je aan specifieke dingen naar aanloop van dit gevecht?
Mijn trainingskamp gaat goed. Alhoewel mijn originele tegenstander is gewisseld met een Braziliaan doe ik niet andere dingen die ik normaal ook niet zou doen. Santiago is een standup vechter net zoals ikzelf. In Nederland hebben we heel veel standup vechters dus ik kan zeer goed trainen voor deze tegenstander.

Je tegenstander Santiago is een voormalig Brave CF titeluitdager en een zeer gerespecteerde vechter. Verwacht je met een overwinning de #1 contender te zijn in de divisie en voor de titel te mogen vechten?
Ik denk dat ik sowieso al de volgende ben die voor de titel gaat vechten. Echter is het belangrijk dat de Brave CF fans mij ook leren kennen. Dus ik begrijp waardoor ik niet meteen voor de titel kan vechten. Maar naar mijn inziens is hij ook een titel contender dus ik weet wat mijn positie is in deze organisatie.

Brave CF geeft aan door jou op het grootste Brave CF evenement van het jaar te zetten dat ze veel potentie in je zien. Hoe belangrijk is dit voor jezelf dat de organisatie zoveel vertrouwen heeft in je kwaliteiten?
Het is héél belangrijk voor mij dat de organisatie me ziet als ”thé guy”. Oke, we willen sensationele gevechten zien, we zetten Djamil Chan op de card. Dat is wat ze denken. Overigens geldt dit ook voor Luan Santiago. Ik hou ervan om sensatie in mijn gevechten te brengen. En als het mogelijk is uiteraard een fantastische KO overwinning, dat is waar het mij om te doen is.

Op dezelfde card staat ook een Lightweight titel gevecht op het programma tussen Lucas Martins en Abdul-Kareem Al Selwady. We snappen dat je gefocust bent op je eigen partij, maar besteed je ook extra aandacht aan die partij omdat het eventueel toekomstige tegenstanders kunnen zijn?
Ik maak me niet druk om beide vechters. Zij zijn degenen die zich zorgen moeten maken om mij. Wie er ook zal winnen, hun ”title-reign” stopt op het moment dat ze tegen mij moeten vechten. Maar ik heb een zeer taaie tegenstander waar ik eerst mee moet afrekenen. De andere vechters komen later aan de orde.

Brave CF is aan het uitbreiden over de hele wereld. Zou je er iets in zien om ambassadeur te worden voor Brave CF in Nederland?
Het is geweldig dat Brave CF de wereld overgaat. Het is een fantastische organisatie om voor te vechten en ik ben erg blij met de groei van de organisatie waaraan ik ook mijn steentje kan bijdragen. Ik wil absoluut een ambassadeur worden voor Brave CF in Nederland. Maar ook gewoon in het algemeen voor Brave CF. Ik wil dat mensen me herkennen als Brave CF vechter. Dat ik hoor van “Hey, heb je die vechter gezien bij Brave CF? Djamil Chan!!! Hij is gek!!! (in de goede zin van het woord) Dat is wat ik wil!!.

Laten we zeggen het is November 2019. Wat wil je bereikt hebben bij Brave CF?
Ik wil een gevestigde naam worden bij de organisatie. Iemand die geweldige KO’s produceert in zijn gevechten. Na het gevecht tegen Santiago wil ik weer zo snel mogelijk een nieuw gevecht. Ik wil mijn skills laten zien zo vaak als maar kan.

Wie staat er in je hoek op 16 November?
Voor dit gevecht heb ik bij veel verschillende gyms getraind. Maar ik neem altijd mijn hoofdcoach Stefan Lems mee. Hij weet precies wat hij tegen mij moet zeggen voor het gevecht om mijn in de juiste ”vibe” te krijgen en om het beest in mij los te maken. Dit heb ik absoluut nodig. Ik moet agressief zijn in het gevecht en zijn hoofd eraf slaan!!!

Tot slot, wil je nog iets zeggen tegen je Nederlandse fans?
Voor de mensen die dit lezen, check mijn gevecht op 16 November op BraveFight.com. Een geweldige gevecht tussen twee vechters die van entertainment houden voor de fans mogen jullie niet missen!! Verwacht veel trappen, stoten, knie-technieken!!! En…er zal ook een KO zijn!!!

Wij van MMA DNA bedanken Djamil Chan voor zijn tijd.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »