breaking news

EXCLUSIEF: Djamil Chan treft Alejandro “Pato” Martinez tijdens Brave CF 14 in Tangier, Marokko

July 23rd, 2018 | by Marcel Dorff
EXCLUSIEF: Djamil Chan treft Alejandro “Pato” Martinez tijdens Brave CF 14 in Tangier, Marokko
Brave CF
0

De Nederlander Djamil Chan gaat op 18 Augustus 2018 zijn promotionele debuut maken voor de Brave CF organisatie. Chan zal het opnemen tegen de Mexicaan Alejandro ”Pato” Martinez in de Lightweight divisie. Het evenement zal plaatsvinden in de Omnisports Indoor Club te Tangier, Marokko. Het gevecht van Chan tegen Martinez maakt deel uit van de Preliminary Card.

Djamil Chan (MMA 14-4/Brave CF 0-0) is dan weliswaar een Nederlandse vechter. Zijn grootste successen behaalde hij in Duitsland. Zo wist hij zowel voor de Respect FC organisatie als voor de GMC organisatie de titel te pakken. Bekende namen als David Zawada en Michael Erdinc werden via KO in de eerste ronde verslagen. In 2015 tijdens zijn laatste gevecht (tijdens zijn eerste run) voor de GMC organisatie versloeg Chan de Duitser Mohamed Grabinski via TKO in de vijfde ronde. Vervolgens ging Chan (na een ongelukkig TUF avontuur) zijn skills testen in de Bellator MMA organisatie. Chan won zijn debuut via KO in de eerste ronde tegen Richard Patishnock. Vervolgens werd verloren van topvechter Derek Campos via Unanimous Decision. En werd ook via een zeer controversiële Split Decision verloren van Valeriu Mircea. Chan keerde vervolgens terug bij de GMC organisatie en nam het op tegen Anatolij Baal. Een zeer succesvolle terugkeer mag wel gezegd worden. Chan won zijn gevecht via KO in de eerste ronde, en leek zich verzekerd te hebben van een rematch tegen inmiddels Kampioen Mohamed Grabinski. Echter werd Chan vervolgens gekoppeld aan Michael Böbner. Böbner viel echter geblesseerd uit en werd vervangen door Daguir Imavov. Imavov gaf echter vlak voor de weging aan ziek te zijn en maakte rechtsomkeer naar huis. Nu heeft Chan een overeenkomst gesloten met Brave CF de grootste organisatie van het Midden-Oosten.

Alejandro Martinez (MMA 3-1/Brave CF 2-1) is een Mexicaanse MMA vechter die sinds voor het eerst in beeld kwam tijdens het derde seizoen van TUF Latin America. Martinez won zijn achtste finale partij, maar moest in verband met een blessure het toernooi verlaten. Martinez werd vervolgens met een 1-0 record gecontracteerd door de Brave CF organisatie. De Mexicaan maakte zijn debuut tijdens Brave CF 5 tegen Paulo Bananada. Martinez won het gevecht via KO in de tweede ronde. Vervolgens organiseerde Brave CF in Juli 2017 een evenement in Mexico. Martinez vocht het Main Event tegen Fabian Quintanar. Martinez won wederom, ditmaal via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Hierdoor moch hij eind vorig jaar voor de Lightweight titel vechten tegen Ottman Azaitar. Azaitar was uiteindelijk via KO in de derde ronde te sterk voor de Mexicaan. Martinez (ook bekend als Pato) maakt nu voor het eerst sinds dat verlies zijn opwachting.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »