breaking news

EXCLUSIEF: Costello van Steenis tekent voor nog eens drie gevechten bij Bellator MMA

March 9th, 2019 | by Redactie
EXCLUSIEF: Costello van Steenis tekent voor nog eens drie gevechten bij Bellator MMA
Bellator MMA
0

Costello van Steenis heeft zijn contractverbintenis met Bellator MMA verlengt. De talentvolle vechter uit Schiedam heeft voor nog eens drie partijen getekend bij de organisatie van Scott Coker. Van Steenis heeft op dit moment nog geen partij gepland staan al kan hier uiteraard snel verandering in komen.

Van Steenis debuteerde met een 8-1 record in 2017 bij de organisatie. Tijdens zijn debuutpartij imponeerde van Steenis door Steve Skrzat via TKO in de eerste ronde al te stoppen. Vervolgens werd ook een half jaar later Kevin Fryer in Londen via TKO in de eerste ronde gestopt. Tijdens zijn meest recente partij kreeg van Steenis een behoorlijke stap in competitie omhoog. Zo werd in November 2018 gevochten tegen de Amerikaan Chris Honeycutt. Honeycutt bleek een zéér taaie tegenstander voor van Steenis. Echter wist van Steenis de partij uiteindelijk via Split Decision naar zich toe te trekken.

Van Steenis is hierdoor nog altijd ongeslagen onder de Bellator MMA banner waardoor er mooie dingen in het verschiet lijken te liggen voor het talent in de Middleweight divisie.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.