breaking news

Europese clash tussen Bradley Scott en Jack Hermansson in Mexico City

June 6th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist hebben wij vernomen via Bradley Scott dat hij op 5 Augustus 2017 terugkeert in de Octagon. Hij zal het tijdens UFC Fight Night 114 in Azcapotzalco, Mexico City, Mexico opnemen tegen de Zweedse Noor Jack Hermansson. Beide Middleweights zullen de strijd met elkaar aangaan in de Octagon van de Mexico City Arena. Het is niet bekend of het gevecht op de Preliminary Card of Main Card gevochten zal worden.

Bradley Scott (MMA 11-4/UFC 3-3) kwam voor het eerst in beeld tijdens het TUF Smashes seizoen in 2012. De Engelsman kwam tot de finale waarin hij verloor van de Nieuw-Zeelander/Australiër Robert Whittaker. Zijn eerste overwinning in de UFC pakte Scott een jaar later in Manchester door Michael Kuiper via Standing Guillotine Choke te finishen. Vervolgens werd vijf maanden later verloren in Londen van de zeer onderschatte Braziliaan Claudio Silva. Hierna was Scott mede door blessureleed meer dan een jaar niet te bewonderen in de Octagon. In Mei 2015 zagen we Scott weer vechten in Australië tegen Dylan Andrews. Scott versloeg Andrews voor eigen publiek via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Begin 2016 vocht Scott zijn meest recente pot binnen de UFC. In Londen was ditmaal Krzysztof Jotko via Unanimous Decision te sterk. Een jaar later zagen we Scott terug in Londen. Ditmaal was landgenoot Scott Askham de tegenstander. In een zeer competitief gevecht versloeg Scott zijn tegenstander Askham via Split Decision.

Jack Hermansson (MMA 15-3/UFC 2-1) is een voormalig Cage Warriors FC Kampioen die in 2016 door de UFC werd gecontracteerd. De Zweedse Noor maakte zijn debuut tijdens UFC Hamburg tegen voormalig BAMMA Kampioen Scott Askham. In een zeer attractief standup gevecht was Hermansson over drie rondes de betere, en won hij zijn debuut via Unanimous Decision. Een paar maanden later in November 2016 stond TUF Brazil 1 winnaar Cezar Ferreira tegenover Hermansson. Ferreira wist Hermansson in de tweede ronde te finishen via Arm-Triangle Choke Submission en brak daarmee de 9 fight winstreak van Hermansson die al sinds 2013 niet meer had verloren. Hermansson kwam echter eind vorige maand zeer sterk terug. Hermansson versloeg in Zweden de Amerikaan Alex Nicholson via TKO in de eerste ronde.

Comments are closed.

Translate »