breaking news

Ervaren Alan Patrick treft jonge Mason Jones op 5 juni

March 18th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ervaren Alan Patrick treft jonge Mason Jones op 5 juni
UFC
0

Veteraan Alan Patrick gaat het op 5 juni, tijdens een UFC Fight Night, in een lightweight gevecht opnemen tegen Mason Jones, zo meldt Combate. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Alan Patrick maakte in 2013, als ongeslagen vechter, zijn debuut bij de UFC en wist in die tijd een record van 5-3 neer te zetten. De 37-jarige Braziliaan begon zijn UFC-carrière met twee overwinningen op rij, waarna hij zijn ongeslagen status aan Mairbek Taisumov verloor. Vervolgens wist Patrick een winstreeks van drie gevechten neer te zetten. Nu gaat het minder goed met “Nuguette”. Patrick verloor zijn laatste twee gevechten en wist in 2018 voor het laatst te winnen. Zijn meest recente gevecht, tegen Bobby Green, eindigde in een verlies via een unanimous decision.

Mason Jones maakte in januari, eveneens als ongeslagen vechter, zijn UFC-debuut. Hij kwam over van Cage Warriors, waar hij de welterweight en lightweight kampioen was. Jones nam het in een spektakelstuk op tegen Mike Davis. Het gevecht was drie rondes lang een knalpartij, maar Jones liep wel zijn eerste professionele verlies op. Het gevecht werd verkozen tot ‘Fight of the Night’.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »