breaking news

Engelsman Danny Roberts kruist de degens met Mike Perry tijdens UFC 204

August 26th, 2016 | by Marcel Dorff

De UFC heeft waarschijnlijk het voorlaatste gevecht toegevoegd aan de UFC 204 card van 8 Oktober in Manchester, Engeland. Danny Roberts zal het opnemen tegen Mike Perry.

Danny ”Hot Chocolate” Roberts (MMA 13-1/UFC 2-0) is een Welterweight uit Liverpool die vorig jaar door de UFC werd binnengehaald. Roberts had een record van 6-0 in Cage Warriors FC (een van de grootste organisaties in het Verenigd Koninkrijk. Roberts maakte zijn UFC debuut tegen American Top Team veteraan Nathan Coy in December van vorig jaar. Met een Triangle Choke submission in de eerste ronde wist hij Coy bewusteloos te krijgen, waardoor hij zijn eerste winst binnen had. Inmiddels traint Roberts bij de Blackzilians, en wist hij in April dit jaar een tweede overwinning bij te schrijven op zijn UFC record. Dominique Steele werd via Unanimous Decision verslagen.

Mike ”Platinum” Perry (MMA 8-0/UFC 1-0) vocht zes dagen geleden nog een gevecht in de UFC. Perry was een late vervanger voor Sultan Aliev. Perry nam het op tegen Hyun Gyu Lim. Mike Perry liet zien over zeer sterke standup te beschikken en sloeg Lim tegen alle verwachtingen in KO in de eerste ronde. De voormalig Battleground MMA kampioen maakt dus een ”quick return” tegen een van Engeland’s grootste talenten.

pixlr_20160826130040264

 

 

Leave a Reply

Translate »