breaking news

Engels onderonsje tussen Ashley Reece en Adam Proctor tijdens ACB 87 in Nottingham

March 23rd, 2018 | by Marcel Dorff
Engels onderonsje tussen Ashley Reece en Adam Proctor tijdens ACB 87 in Nottingham
ACB
0

De ACB organisatie heeft zojuist wederom een partij bekend gemaakt voor 19 Mei 2018 tijdens ACB 87 in Nottingham, Engeland. De ongeslagen Ashley Reece zal zijn opwachting maken in de Welterweight divisie tegen landgenoot Adam Proctor. Beide vechters treffen elkaar in de Motorpoint Arena. 

Ashley Reece (MMA 6-0) zal voor de derde keer zijn opwachting maken voor de ACB organisatie. Na een KO overwinning tijdens ACB 54 in Manchester tegen James Lewis en een Split Decision overwinning tegen Sam Boult tijdens ACB 70 in Sheffield wist Reece zijn record te tillen na 6-0. Reece verloor nog nooit in zijn carrière ook in zijn tijd als amateur vechter had hij een record van 6-0. SBG Ireland vechter Adam Proctor (MMA 8-1) gaat zijn ACB debuut maken. Proctor heeft ook een overwinning staan tegen Sam Boult, maar wist zijn meest in het oog springende overwinning eind vorig jaar te halen. Tijdens BAMMA 33 versloeg hij de favoriete Nathan Jones via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde.

Meer gevechten voor deze card zullen later deze week en de daarop volgende weken worden bekend gemaakt. Tickets gisteren in de verkoop gegaan en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop (de eerste twee weken) zijn er zelfs tickets voor 20 pond te koop. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »