breaking news

Enfusion claimt contract met Badr Hari te hebben en spant rechtszaak aan

December 13th, 2017 | by Stefan Van Erp
Enfusion claimt contract met Badr Hari te hebben en spant rechtszaak aan
Kickboksen
0

Het is de vraag of Badr Hari op 3 maart aanstaande zijn rentree voor GLORY kan maken. Het blijkt namelijk dat Hari een overeenkomst bij Enfusion heeft getekend om in mei te vechten tegen Luis Tavares. Dit zou betekenen dat Hari twee overeenkomsten heeft waarvan hij de eerste voor Enfusion tekende. Het Algemeen Dagblad meldde dit nieuws als eerst.

Badr Hari had geen contract meer na zijn partij tegen Rico Verhoeven van december vorig jaar en was vrij om naar iedere promotie te gaan. Enfusion wilde hier snel gebruik van maken en deed Hari een bod dat hoger lag dan het eerste bod dat GLORY heeft gedaan. GLORY kreeg hier echter lucht van en deed een lucratievere aanbieding dan Enfusion.

Echter heeft Hari dan al zijn handtekening gezet onder een contract en zou Hari, op voorwaarde dat het voorschot op tijd werd betaald, voor Enfusion gaan vechten in mei. Volgens de manager van Hari, Jacques de Wit, was er een ontbindende factor in de vorm van het voorschot. Dit kwam volgens de Wit te laat binnen waardoor het contract al ontbonden was.

Volgens Enfusion ligt het verhaal anders. Zij zeggen dat ze de manager van Hari akkoord is gegaan met de betaaldatum en dat zij dit zwart op wit hebben. Daarnaast zou er nog ruim nadat het geld is overgemaakt zijn onderhandeld over de details van de partij. Volgens Enfusion hebben zij een sterke zaak en leggen zij het voor aan de rechter.

GLORY heeft nog niet gereageerd op het bericht. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »