breaking news

Emmanuel Sanchez treft Ex-Champ Marcos Galvão tijdens Bellator 175

March 5th, 2017 | by Marcel Dorff
Emmanuel Sanchez treft Ex-Champ Marcos Galvão tijdens Bellator 175
Bellator MMA
0

Tijdens het Bellator MMA evenement afgelopen vrijdagnacht op zaterdagochtend werd bekend gemaakt dat Emmanuel Sanchez en Marcos Galvão tegen elkaar zullen vechten tijdens Bellator 175 in Rosemont, Illinois. Het Featherweightgevecht zal plaatsvinden op 31 Maart 2017 in de Allstate Arena. Het gevecht tussen beide mannen staat gepland voor de Main Card.

Emmanuel Sanchez (MMA 14-3/Bellator 6-2) is een Mexicaanse Amerikaan die al sinds 2014 voor Bellator vecht. Sanchez traint bij Roufusport samen met onder andere Erik Koch, CM Punk, Dustin Ortiz en de gebroeders Pettis. Sanchez wist in zijn laatste vijf wedstrijden onder andere Justin Lawrence en Daniel Pineda te verslaan via Split Decision. Zijn voorlaatste gevecht in Juli 2016 tegen Daniel Weichel ging verloren, ook via Split Decision. Echter wist Sanchez begin dit jaar menig MMA liefhebber te verrassen door de sterke Georgi Karakhanyan via Majority Decision te verslaan.

Marcos Galvão (MMA 18-7-1/Bellator 9-4-0) is de voormalig Bellator MMA Bantamweight Kampioen die nu zijn Featherweight debuut voor de organisatie gaat maken. Galvão vecht al sinds 2011 voor Bellator en heeft onder andere mannen als Chase Beebe, Ed West en Luis Nogueira op zijn lijst van overwinningen staan. Galvão vocht driemaal voor de Bellator titel. In 2013 was Eduardo Dantas te sterk, maar in Maart 2015 wist hij veteraan Joe Warren via Kneebar Submission in de tweede ronde te verslaan. Echter was Dantas in Juni 2016 opnieuw te sterk. Galvão herstelde enigszins via een Split Decision overwinning tegen LC Davis, maar wist waarschijnlijk zelf ook wel dat een derde gevecht tegen Dantas met deze prestatie voorlopig niet in het vooruitzicht lag. Galvão gaat het dus nu op Featherweight proberen.

Comments are closed.

Translate »