breaking news

Elfde UFC Kampioen in aantocht tijdens The Ultimate Fighter 26

May 4th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat het eindelijk een Women’s Flyweight Divisie gaat invoeren. Tijdens TUF 26 zal er gestreden worden om de allereerste UFC Women’s Flyweight belt. Alle vrouwen die vechten op Flyweight tussen 21 en 34 jaar oud met een positief record (minimaal 3 gevechten) zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de open casting op 23 Mei 2017 in Las Vegas, Nevada. Vrouwen die ook nu al in de UFC vechten in een andere gewichtsklasse mogen ook deelnemen, mits ze het gewicht van 125 lbs kunnen maken.

Het seizoen zal gefilmd worden rond Juli, en zal waarschijnlijk in het najaar worden uitgezonden. Atletes moeten tijdens de try-outs hun grappling technieken en pads technieken laten zien. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor de eventuele benodigdheden. Aan het einde van de dag krijgen de atletes te horen of ze zijn geselecteerd om verder te gaan is het casting proces. Als dit het geval is dien je minimaal tot 27 Mei 2017 in Las Vegas, Nevada te blijven.

Slechts eenmaal vond er tot dusverre een Women’s Flyweight gevecht in de UFC plaats. In 2016 vocht de Schotse Joanne Calderwood tegen de Frans Canadese Valérie Létourneau. Calderwoord won dit gevecht in de derde ronde via TKO.

Bekijk hieronder alle info met betrekking tot het aanmelden.

Datum : 23 Mei 2017 (8 pm PT/11 pm ET/17.00u Nederlandse Tijd)
Applicatieformulier : http://www.ufc.com/TUF26
Adres : Palace Station Hotel
2411 W. Sahara Ave.
Las Vegas, NV 89102
Info : gdefranco@pilgrimstudios.com.

Comments are closed.

Translate »