breaking news

Einde nadert voor UFC Reebok deal

May 30th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Einde nadert voor UFC Reebok deal
UFC
0

De sponsordeal tussen de Ultimate Fighting Championship (UFC) en Reebok loopt dit jaar ten einde. De promotie kwam in 2014 met het idee om alle vechters in Reebok kleding te laten vechten. Daarnaast werden andere merken tijdens promotievenementen of grote banners tegen het hekwerk ook verboden. De deal was maar liefst $70 miljoen waard en zou duren tot het einde van 2020.

Veel vechters moesten het juist hebben van sponsorgeld van merken als Venum, BadBoy en Hayabusa. Nu werd er pas een mooi bedrag gegeven aan vechters met veel UFC partijen op hun record. Daarnaast blunderde Reebok ook met namen als Giblert, Anderson Aldo en Rebecca Rawlings.

In een interview met Le Bastard Show sprak Dana White over de Reebok deal. Zo zou hij in gesprek zijn met verschillende bedrijven om te kijken naar de opties. Daarnaast gaf hij een duidelijke mening over de logo-banners in de Octagon: “The fighters get paid. The fighters get paid for whatever sponsor we have, they get a piece of that. And they can have whatever sponsors they want outside the cage.”

De vechtsportwereld is erg benieuwd naar het besluit van Dana White. De meeste zien Reebok vertrekken en verwachten een nieuwe merk. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »