breaking news

Eerste TUF 26 Finaliste die vecht voor de UFC Women’s Flyweight titel is bekend

November 23rd, 2017 | by Marcel Dorff
Eerste TUF 26 Finaliste die vecht voor de UFC Women’s Flyweight titel is bekend
UFC
0

Afgelopen nacht werd in de Verenigde Staten de elfde aflevering uitgezonden van het 26ste seizoen van The Ultimate Fighter. In dit seizoen strijden zestien vrouwen om de allereerste UFC Women’s Flyweight titel. Onder andere bekende namen als Roxanne Modaferri, Barb Honchak, Rachael Ostovich-Berdon en Lauren Murphy deden mee aan dit seizoen. Afgelopen nacht werd de eerste halve finale uitgezonden. Wil je weten wie zich als eerste heeft geplaatst voor het gevecht om de Women’s Flyweight titel op 1 December 2017. In verband met spoilers, lees hieronder verder.

Alle vrouwen werden door de UFC van te voren geranked van #1 tot en met #16. De eerste halve finale ging tussen de #2 gerankte Barb Honchak en de #14 gerankte Nicco Montano. Honchak wordt door velen gezien als dé favoriet voor de eindzege. De Amerikaanse was jaren de Invicta FC Flyweight Kampioene, maar moest haar titel vorig jaar inleveren in verband met inactiviteit. Montano was KOTC Kampioene, maar heeft beduidend minder ervaring dan Honchak.

Honchak wist de halve finale te bereiken door achtereenvolgens Gillian Robertson en Rachael Ostovich-Berdon te verslaan. Montano daarentegen is tot dusver dé verrassing van het seizoen. Zo versloeg ze Lauren Murphy en Montana Stewart.

Afgelopen nacht deed Montano wat niet veel mensen hadden verwacht. Ze versloeg Barb Honchak via Unanimous Decision en plaatste zich daarmee als eerste vrouw voor de UFC Women’s Flyweight Titlefight. Volgende week tijdens de laatste aflevering vechten #1 Roxanne Modaferri en #12 Sijara Eubanks om de overgebleven plaats in de titelstrijd.

Overigens is het zeer waarschijnlijk dat 90% van de cast tijdens de Finale te bewonderen zal zijn. Aangezien er pas 5 gevechten zijn aangekondigd.

Comments are closed.

Translate »