breaking news

Eddie Alvarez en Justin Gaethje als coach in The Ultimate Fighter 26

July 14th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen weekend is het vijfentwintigste seizoen van de Amerikaanse realityserie en MMA-competitie The Ultimate Fighter afgesloten. Veertien vechters hebben onder leiding van kampioen Cody Garbrandt en oud kampioen T.J. Dillashaw gestreden om een contract te bemachtigen bij de Ultimate Fighting Championship. In tegenstelling tot de vorige seizoenen, is er niet gewerkt met opkomende talenten, maar stonden oud UFC vechter op het canvas om zich opnieuw te bewijzen. Nu dit feest achter de rug is, is het tijd om te kijken naar de toekomst. The Ultimate Fighter seizoen zesentwintig is klaar voor de start.

De UFC heeft eerder bekend gemaakt dat er gestreden gaat worden in de Women’s Flyweight divisie. Tijdens de finale van TUF 26 wordt de allereerste UFC Women’s Flyweight kampioen bekroond. Alle vrouwen die vechten hebben een leeftijd van 21 tot 34 jaar en kennen een positief MMA record van minimaal drie professionele gevechten. Afgelopen 23 mei 2017 was het aan Las Vegas, Nevada om de audities te organiseren. Hierin wordt er gekeken naar vaardigheden, leergierigheid en ervaring. Het is mogelijk dat de deelnemers al onder contract staan bij de UFC, deze zullen eerder gevochten hebben in de Strawweight divisie.

De groep zal begeleid worden door Eddie Alvarez en Justin Gaethje. Beide vechters zullen de rol als coach op zich nemen de dames klaar te stomen voor het gevecht. Naast de bekende coach challenge, zullen beide mannen tegen elkaar strijden in de finale van het seizoen.

Comments are closed.

Translate »