breaking news

Eddie Alvarez boekt eerste overwinning bij ONE Championship

August 2nd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Eddie Alvarez boekt eerste overwinning bij ONE Championship
ONE Championship
0

ONE Championship organiseert momenteel Dawn of Heroes in de Mall of Asia Arena van Manilla, Filipijnen. Tijdens dit evenement vocht de oud UFC kampioen Eddie Alvarez zijn tweede partij voor de organisatie. Waar Alvarez jaren in een kooi heeft gevochten, werden de partijen van Dawn of Heroes gevochten op het canvas van een ring. Alvarez boekte zijn eerste overwinning bij de promotie.

Na gevechten van atleten als Leandro Issa, Edward Kelly, Danny Kingad en Demetrious Johnson was het aan Eddie Alvarez en tegenstander Eduard Folayang om in de ring te staan voor een gevecht. Het gevecht maakte deel uit van de World Grand Prix Semi-Final.

Beide vechters opende vroeg met verschillende technieken. Na verschillende stoten en trappen leek Folayang de meeste schade uit te delen. Na een harde lowkick van Folayang viel Alvarez op zijn rug. Folayang kwam hier agressief uit de hoek en probeerde het gevecht te beëindigen. Echter wist Alvarez zijn positie te verbeteren en greep naar de nek van Folayang. Hij dwong hem hier tot afkloppen en won de partij.

De livesteram van Dawn of Heroes:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »