breaking news

Ed Ruth vs. Yaroslav Amosov is het Main Event voor Bellator 239 in Thackerville

December 2nd, 2019 | by Redactie
Ed Ruth vs. Yaroslav Amosov is het Main Event voor Bellator 239 in Thackerville
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist een nieuw evenement bekend gemaakt. Op 21 februari 2020 zal Ed Ruth zijn opwachting maken tijdens het Main Event van Bellator 239 tegen de ongeslagen Oekraïner Yaroslav Amosov in de Welterweight divisie. Eveneens zullen in de Lightweight divisie Brandon Girtz en Myles Jury elkaar treffen in het Co-Main Event. De gevechten vinden plaats in het WinStar World Casino & Resort te Thackeville, Oklahoma.

Ed Ruth is een drievoudig NCAA Division 1 worstelaar. In 2016 maakte hij de overstap naar het MMA. Ruth won acht van in totaal negen gevechten in Bellator en verloor alleen in de kwartfinale van de Welterweight GP tegen Neiman Gracie. Ruth heeft onder meer overwinningen gepakt tegen Kiichi Kunimoto, Jason Jackson en Chris Dempsey. Tegenstander Yaroslav Amosov is tot op heden nog ongeslagen in 22 partijen. De voormalig Tech-Krep kampioen kwam driemaal uit voor Bellator MMA. Gerald Harris, Erick Silva en David Rickels werden allemaal verslagen. Amosov was de reserve vechter voor het Welterweight toernooi. Echter raakte niemand geblesseerd waardoor hij geen kans kreeg.

Brandon Girtz vecht al sinds 2012 voor Bellator en heeft onder meer overwinningen op zijn resumé tegen Melvin Guillard en Derek Campos. Girtz zat in een mindere periode en verloor vier van zijn laatste vijf gevechten. Echter wist hij eerder dit jaar weer eens een overwinning te pakken door Saad Awad te verslaan. Girtz treft nu Myles Jury. Jury komt over van de UFC en maakte in September van dit jaar zijn Bellator debuut tegen Benson Henderson. Jury verloor zijn debuut via Unanimous Decision en zal dus in februari 2020 gaan strijden voor zijn eerste overwinning bij Bellator MMA.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.