breaking news

Ed Herman vs. Igor Pokrajac toegevoegd aan UFC 209

January 11th, 2017 | by Stefan Van Erp

Ed Herman en Igor Pokrajac zullen het tegen elkaar opnemen tijdens UFC 209. Dit evenement wordt gehouden in de T-Mobile Arena in Las Vegas op 4 maart 2017. Het gevecht zal op Light Heavyweight gevochten worden

Ed Herman (MMA 23-12-0-1/UFC 10-9-0-1) is een 36-jarige Amerikaan die inmiddels bijna 14 jaar vecht op professioneel niveau. In 2003 haalde Herman de finale van The Ultimate Fighter en vocht daarin tegen Kendal Grove. In een 3 ronden durende oorlog trok Herman aan het kortste eind maar ging wel naar huis met de fight of the night bonus. Op dit moment zit Herman in een wisselvallige fase in zijn carrière. Van de laatste 7 partijen verloor hij er 4. Echter wist hij wel te winnen van Tim Boetsch via een TKO vorig jaar januari. Zijn laatste partij was tegen Nikita Krylov. Herman ging KO via een verwoestende headkick van Krylov.

Igor Pokrajac (MMA 28-13-0-1/UFC 4-8-0-1) is een 38-jarige Kroaat die zijn professionele carrière in 2003 begon. Hij vocht voor diverse Kroatische organisaties voordat hij in 2009 de UFC binnen kwam. Sindsdien gaat het op en neer met Pokrajac en heeft hij inmiddels een negatief record opgebouwd. Dat was ook de reden dat Pokrajac via de achterdeur naar buiten ging en zijn geluk bij andere organisaties ging beproeven. Dit deed hij voor FFC waar hij driemaal voor vocht en alle drie de partijen won. Sinds vorig jaar is Pokrajac weer bij de UFC. Zijn eerste partij moest hij wel zijn meerdere herkennen in Jan Blachowicz. Het lijkt er op dat dit een partij voor Pokrajac die bepalend is voor een eventuele voortgang in zijn UFC carrière.

Leave a Reply

Translate »