breaking news

Dustin Poirier wil in beroep gaan tegen No Contest met Alvarez

May 15th, 2017 | by Redactie

Afgelopen weekend vond in het American Airlines Center te Dallas, Texas het evenement UFC 211 : Miocic vs. Dos Santos 2 plaats. Als afsluiter van de preliminary card was het aan oud kampioen Eddie Alvarez en Dustin Poirier om het publiek te vermaken op spectaculaire technieken. Beide mannen kregen de kans om de partij te beëindigen, echter kreeg deze een bijzondere wending. In de tweede ronde (4:12) moest de scheidsrechter de partij gedwongen stoppen. Alvarez vs. Poirier wordt niet beslist en krijgt een No Contest.

Er wordt hier gesproken van een unintended illigal strike. De jury besluit of de aanval expres of per ongeluk gemaakt is. Het antwoord hierop beslist of het gaat om een diskwalificatie (DQ) of onbeslist (NC).

Tijdens het Octagon interview wist Dustin Poirier scherpe woorden te geven aan het publiek, ook toonde hij enorm veel respect naar zijn tegenstander Eddie Alvarez. Echter lijkt zijn mening te zijn veranderd, Dustin zijn manager liet weten dat hij in beroep wil gaan om het gevecht om te zetten naar een winst. Er zal met de Texas Department of Licensing and Regulation (TLDR) gesproken worden over de situatie. Ook heeft de UFC laten weten in gesprek te gaan over het gebruiken van replay beelden.

Bekijk hier het zeer sportieve Octagon interview met Joe Rogan:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.